Het uitvaartcentrum

Uitvaartcentrum & Crematorium Sneek is een kleinschalig uitvaartcentrum met een gastvrij en open karakter. Het gebouw is op een terp gesitueerd, middenin het Friese landschap, met vrij zicht rondom. Vanuit de lichte, royale entree is er toegang tot diverse ruimtes. U vindt hier onder meer een moderne aula (tot ca. 120 personen), verzorgde familiekamers en een lounge. Aan de westkant van het gebouw is er toegang tot een viertal opbaarkamers en een familiekamer. Deze aparte ingang is uitsluitend toegankelijk voor de betreffende nabestaanden en bezoekers. Zo wordt optimale rust en privacy gewaarborgd.

UCSbuiten/Voorkant UCS.jpg

Uw wensen – ons uitgangspunt

Al onze ruimtes ademen huiselijkheid uit. De warme tinten, sfeervolle eiken balken en natuurlijke materialen zijn daartoe met zorg gekozen. Onze grand café-achtige lounge – compleet met houten vloer en gezellige zitjes – biedt de gelegenheid om na de rouwdienst na te praten. Dat kan onder het genot van een kopje koffie, maar er is meer mogelijk. Desgewenst schenken wij wijn en bier en serveren wij hapjes, zoals tapas. Wilt u gebruik maken van een buffet of heeft u andere ideeën? Wij beschikken over een professionele keuken en er is veel mogelijk. Wij nemen uw wensen graag met u door.

Geen tijdsdruk

Wij koesteren onze kleinschaligheid. Het stelt ons in staat om iedere uitvaart de tijd en ruimte te bieden die nodig is voor een waardig afscheid. Dat betekent dat wij voor elke uitvaart die bij ons plaatsvindt, minimaal tweeënhalf uur of langer reserveren. Zo kunt u zonder tijdsdruk stilstaan bij dit voor u zo belangrijke moment.

Uitvaartcentrum & Crematorium Sneek. Want uw wens telt.